Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Even voorstellen: Interview met Anja van den Tempel over o.a. de ECM Toets, ECMshare, Examinering, mijnECM Portal en het Examenplatform

9 juni 2022

Interview

Tijdens het interview van deze week stellen we Anja van den Tempel aan jullie voor. Een zeer gewaardeerde, stuwende kracht binnen ECM die te allen tijde de verschillende balletjes hoog weet te houden. In dit interview gaat ze hier dieper op in.

Om te beginnen, kan je ons wat meer vertellen over jezelf en jouw rol binnen ECM? 

Ik ben Anja van den Tempel en ben woonachtig in Utrecht. Binnen ECM bekleed ik de functie van ‘Specialisme examenorganisatie’. Daarbij houd ik me bezig met verschillende stakeholders zoals docenten en examinatoren (ECM Toets, ECMshare, mijnECM en het Examenplatform), bedrijven (toegang tot mijnECM Portal, subsidievragen, afspraken maken) en interne medewerkers (computerprogramma’s). 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. Een stukje wandelen, winkelen en eindigen op een terrasje blijft altijd leuk. Daarnaast vind ik borduren een fijne, rustgevende hobby. 

Op de website staat bij jouw quote: “Onzichtbaar zichtbaar zijn, that’s me!” Kun je dit eens toelichten?

Ik regel veel op de achtergrond, terwijl mijn werk zichtbaar is voor iedereen!

Welk aspect binnen jouw werk geeft jou het meeste voldoening?

Op dit moment zijn we bezig om de koppeling tussen mijnECM en het Examenplatform te automatiseren. Om hier samen met een team aan te werken, te zorgen dat alles geregeld wordt en alle mogelijke ‘bugs’ te tackelen geeft enorm veel energie. Zie het als een complexe puzzel die gelegd moet worden. In z’n algemeenheid is mijn werk heel divers en daarom een mooie uitdaging!

Welke aspecten maken van ECM een mooie organisatie om voor te werken?

Omdat we met zowel het bedrijfsleven als het onderwijs samenwerken zie je de diverse aspecten van het opleiden van BBL-ers. Leuke, gezellige collega’s die gedreven zijn om hun werk goed uit te voeren maken het werken bij ECM plezierig.

Voor welke uitdagingen kom jij te staan in jouw werk?

Het leuke is dat ik van tevoren nooit weet hoe m’n dag zal verlopen. Ga ik doen wat ik op de planning heb staan of ben ik alleen bezig met het beantwoorden van telefoontjes en mailtjes. Daarbij probeer ik zaken die de hoogste prioriteit genieten en zaken die ik gelijk kan afhandelen direct op te pakken, zodat ik deze kan wegstrepen. 

Tot slot, met welke collega zou jij wel eens een week willen ruilen en waarom?

Ik zou deze vraag willen omdraaien. Wie durft het aan om mijn werk over te nemen? Welke duizendpoot wil al die ballen in de lucht houden en vindt dat nog leuk ook! 

Kan Anja iets voor jouw bedrijf betekenen op het gebied van de ECM Toets, ECMshare, Examinering, mijnECM Portal of het Examenplatform? Neem dan gerust contact op via a.vandentempel@ecm.nl of bel naar 0348 - 72 40 55
Delen

Terug naar overzicht