Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onze branche

De meubelindustrie en interieurbouw is breed. Overal vind je immers interieurs en meubilair. Of het nu gaat om huizen, kantoren, winkels, hotels, restaurants, schepen en zelfs vliegvelden. Er zullen in deze branche altijd mensen nodig zijn om de processen in goede banen te leiden, de kwaliteit te bewaken en te zorgen voor een perfecte afwerking of een persoonlijke touch.

Kunt u alles vinden?

Creativiteit en vernieuwing

De meubelindustrie en interieurbouw is altijd in beweging. Bedrijven binnen deze branche staan te popelen om te kunnen werken met vakmensen die meebewegen. Mannen en vrouwen die goed zijn in wat ze doen, maar ook nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer mogelijk is op de werkvloer en daarvoor best een beetje uit hun comfort zone durven te stappen.

De branche vraagt om creatievelingen en technisch geschoolde mensen met een frisse kijk op het vak, die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. We hebben vakmensen nodig die willen meegroeien en doorgroeien door zichzelf te ontwikkelen in hun vakgebied. Zonder deze mensen is echte groei niet mogelijk.

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Doorgroeien doe je door je kennis en ervaring up-to-date te houden. In een branche die snel verandert is het belangrijk om te leren werken volgens de nieuwste technieken en op de hoogte te blijven van alle innovaties. Er zijn daarom veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. En hoe mooi is het om allround inzetbaar te zijn in jouw vakgebied? Meubels en interieurs zijn nu niet bepaald een overbodige luxe waar we zonder kunnen. Vakmensen in de meubelindustrie en interieurbouw branche zijn echt heel hard nodig!

ECM helpt je verder

ECM is hėt centrum in Nederland voor leren, werken
en groeien in de meubelindustrie en interieurbouw.

Meer informatie

1760
Certificaten afgegeven
100
van de mbo-scholen gebruikt onze leermiddelen
1800
Bedrijven kunnen op ons rekenen