Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het goede gesprek

In "het goede gesprek" gesprek sta jij centraal! Eigenlijk is het dus “Jouw goede gesprek”.

Het gesprek kan over allerlei onderwerpen gaan die van invloed zijn op jouw werk. Niet alleen over je werkzaamheden, je loopbaan, maar ook andere onderwerpen kunnen aan bod komen. Denk daarbij ook aan thema’s als jouw thuissituatie, het vernieuwen van je vakkennis of je het versterken van jouw vitaliteit. Dus alles waar jij in jouw dagelijkse praktijk tegen aanloopt, is allemaal bespreekbaar. Het doel is ervoor te zorgen dat je met plezier aan de slag blijft bij. Voor jou en je werkgever/leidinggevende is het belangrijk en prettig als je daar open met elkaar over kunt spreken en samen naar mogelijkheden zoekt. en afspraken hierover maakt voor de komende periode.

Jouw goede gesprek is zinvol wanneer je het goed voorbereid. We maken het je gemakkelijk doordat we een aantal gespreksonderwerpen op een rij hebben gezet. Ze mogen allemaal aan bod komen, maar het moet niet. Het gaat immers om het uitwisselen van informatie tussen jou en je leidinggevende, het opdoen van ideeën en het onderzoeken van mogelijkheden. Kijk terug, kijk vooruit en maak afspraken voor de komende periode.

Contactformulier

We wensen je een goed gesprek toe. Vraag met het contactformulier hieronder onze brochure met gespreksonderwerpen aan. Mocht je over "Het goede gesprek" vragen hebben of meer begeleiding bij de voorbereiding nodig hebben, neem dan gerust contact op met een van ECM adviseurs.