Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Slimmer samenwerken

Een goede samenwerking tussen leidinggevenden en medewerkers is erg belangrijk. Je bent er immers met elkaar verantwoordelijk voor dat het werk goed en efficient uitgevoerd wordt. In de cursus Slimmer (samen)werken gaan leidinggevenden en medewerkers samen aan de slag om het werk slimmer en beter te organiseren.

Werk slimmer en beter organiseren?

Aanmelden voor de cursus

8
De cursus duurt 8 dagen
100%
De cursuskosten worden 100% gesubsidieerd
8-12
deelnemers per bedrijf

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Deze training omvat onder andere de volgende onderwerpen:

€8.400,-

Exclusief BTW

  • Prijs op basis van hele groep
  • Verhogen van het niveau van leiderschap;
  • Betere onderlinge samenwerking;
  • Meer verantwoordelijkheid naar de werkvloer;
  • Werken aan open en heldere communicatie;
  • Betere mobiliteit van medewerkers;
  • Aansluiten bij de markt-dynamiek.

Resultaten hiervan zijn o.a.:

  • Wachttijden worden uit de processen gehaald;
  • De hoeveelheid onderhand werk en/of voorraad wordt gereduceerd.

Een goede samenwerking tussen leidinggevenden en medewerkers is erg belangrijk. Je bent er immers met elkaar verantwoordelijk voor dat het werk goed en efficient uitgevoerd wordt. In de cursus Slimmer (samen)werken gaan leidinggevenden en medewerkers samen aan de slag om het werk slimmer en beter te organiseren. Dit begint bij het inzetten van de juiste medewerkers op de juiste plek. Dit hoeft echter geen vaste plek te zijn. Het gaat er juist ook om dat medewerkers flexibel inzetbaar zijn op verschillende plekken. De mensen binnen het bedrijf staan centraal tijdens deze cursus. Als hier geen oog voor is, wordt slimmer samenwerken erg lastig.

Aanmelden voor de cursus

Langetermijneffect

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen starten met Slimmer (samen) werken is de motivatie om mensen centraal te stellen in de organisatie. Doordat de mensen in het bedrijf betrokken worden en centraal staan, ontwikkelt het hele bedrijf zich. En als iedereen de tijd krijgt om de veranderingen die dit met zich meebrengt eigen te maken, dan heeft dit op de langere termijn veel positief effect.

Bedrijfsscan voor traject op maat

Het cursustraject is altijd op maat gemaakt en begint daarom met een bedrijfsscan als nulmeting. Hiermee krijgen we zicht op de activiteiten die al uitgevoerd zijn, bijvoorbeeld op het gebied van personeelsbeleid, management en planning. Op basis hiervan kijken we waar in de training de accenten moeten liggen om tot het beste resultaat te komen. 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Voorwaarden en werkwijze ECM-Academy

Duur:

ca. 8 dagdelen

Locatie:

incompany

Data:

Groepsgrootte:

in onderling overleg

8-12 deelnemers

Kosten:

€ 8.400 excl. BTW. (Dit is inclusief bedrijfsscan.) Reiskosten van de trainers á  € 0,65/km komen voor rekening van het bedrijf.  

Subsidie

De cursuskosten worden in 2024 voor 100% gesubsidieerd met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. De eventuele loon- en reiskosten zijn voor rekening van het bedrijf.

Uitvoerder:

De training wordt gegeven door Censor | voor de verandering (www.censor.nl) Expertisecentrum Meubel ontwikkelde de training samen met deze organisatie.

Aanmelden voor de cursus

18

Modules vakopleidingen nu te volgen

846

Cursisten gingen je voor in 2023

600

Gratis online cursussen