Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Talentscan

Wil je aan je loopbaan werken en doorgroeien naar een andere functie? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd welke kennis en vaardigheden je al hebt en welke nog nodig zijn om verder te kunnen komen in je vak.

Terug naar overzicht

Je wilt eigenlijk ‘scannen’ waar jouw talenten liggen en waar je nog het een en ander over bij kunt leren. ECM heeft hiervoor de talentscan ontwikkeld. Met deze scan krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid, drijfveren, competenties, intelligentie en ambities.

Eigenlijk alles wat je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van jezelf als professional. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je hebt wat nodig is om een functie te vervullen als werkvoorbereider, projectleider of leidinggevende. Blijkt dat dit toch niet het geval is, dan kun je verder gaan kijken naar andere mogelijkheden.

Je kunt de talentscan zelf invullen op een moment dat het jou uitkomt. De scan bevat verschillende onderdelen: drie deeltesten, een rapportage en als laatste een gesprek met een ECM-adviseur. De rapportage is alleen beschikbaar voor jouzelf en de ECM-adviseur. Je kunt er zelf voor kiezen om deze met anderen te delen.

Meer informatie kun je vinden in de informatie leaflet.

Informatieleaflet Talentscan

Veelgestelde vragen

Kan ik een training doen om praktijkopleider in mijn bedrijf te worden.

Dat kan! ECM verzorgt jaarlijks op meerdere locaties in het land de vierdaagse training Praktijkopleider die voor 100% voor de branche gesubsidieerd wordt. Kijk op Praktijkopleider voor data, locaties en meer informatie.

Ik ben meubelmaker en wil graag werkvoorbereider worden. Wat zijn de mogelijkheden?

We helpen graag iedereen die door wil groeien in zijn werk. Dat start met een goed loopbaan gesprek over je mogelijkheden. Neem contact met een van onze adviseurs.

Voor de administratie op ons bedrijf wil ik een cursus Praktijkdiploma boekhouden gaan doen. Wat zijn de subsidiemogelijkheden.

Voor bijna alle cursussen en trainingen die voor je functie nodig zijn kan je bedrijf of jijzelf (als je de cursus zelf betaalt) subsidie aanvragen. In 2022 vergoed de scholingssubsidieregeling 100% van de cursuskosten als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel, met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoe weet ik of het bedrijf waar ik werk aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel zodat ik subsidie kan aanvragen?

Je kunt dat uiteraard bij je werkgever opvragen. ECM kan het je ook vertellen, stuur gerust een mail met je vraag naar info@ecmeubel.nl.

Laat je persoonlijk adviseren

Wij helpen je graag. Klik hier voor onze servicedesk of neem contact op via onderstaande contactgegevens.