Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Talentscan en leiderschapsscan

Wil je aan je loopbaan werken en doorgroeien naar een uitdagende nieuwe functie als bijvoorbeeld werkvoorbereider, projectleider of leidinggevende? Dan geeft de uitslag van een talent- en/of leiderschapsscan een uitstekend handvat voor jouw verdere ontwikkeling.

Terug naar overzicht

Wat geeft het jou?

Met een ECM talent- of leiderschapsscan krijg je op een laagdrempelige manier snel inzicht in jouw persoonlijkheid, drijfveren, competenties en valkuilen. Daarom is de talent- of leiderschapsscan uitstekend te gebruiken bij jouw ontwikkeling naar een functie zoals werkvoorbereider, projectleider of leidinggevende. De uitslag geeft je een goed handvat voor jouw verdere ontwikkeling. Jouw leerstijl wordt bijvoorbeeld duidelijk uit de scans en je krijgt nog een aantal reflectievragen over jouw gewenste ontwikkeling.

Hoe werkt het?

Na jouw aanmelding zet ECM de test online klaar. Het invullen van de scan duurt ongeveer een uur. We plannen gelijk een datum in voor de bespreking van de uitslag. 

Kosten

€ 100 p.p. voor deelnemers van bedrijven aangesloten bij het Sociaal Fonds Meubel. Als onderdeel van een persoonlijk ontwikkel traject kunnen de kosten van de test volledig vergoed worden.

Meer informatie en/of aanmelden

Alle informatie over de talentscan en leiderschapsscan lees je in het speciale informatie leaflet. Je kunt ook meteen een afspraak maken voor een talentscan bij een van onze adviseurs: ecm.nl/ecm-adviseurs.

Download informatieleaflet

 
Overige testen

Naast de talentscan en de leiderschapsscan kunnen aanvullende testen ingezet worden. Bijvoorbeeld om analytische, abstracte en verbale vaardigheden te onderzoeken. Je leest hierover ook in het informatieleaflet.

Voorbeeldrapportage

Bekijk hier een voorbeeld van een rapportage Talentscan 
Bekijk hier een voorbeeld van een rapportage Leiderschapsscan

Veelgestelde vragen

Kan ik een training doen om praktijkopleider in mijn bedrijf te worden.

Dat kan! ECM verzorgt jaarlijks op meerdere locaties in het land de vierdaagse training Praktijkopleider die voor 100% voor de branche gesubsidieerd wordt. Kijk op Praktijkopleider voor data, locaties en meer informatie.

Ik ben meubelmaker en wil graag werkvoorbereider worden. Wat zijn de mogelijkheden?

We helpen graag iedereen die door wil groeien in zijn werk. Dat start met een goed loopbaan gesprek over je mogelijkheden. Neem contact met een van onze adviseurs.

Voor de administratie op ons bedrijf wil ik een cursus Praktijkdiploma boekhouden gaan doen. Wat zijn de subsidiemogelijkheden.

Voor bijna alle cursussen en trainingen die voor je functie nodig zijn kan je bedrijf of jijzelf (als je de cursus zelf betaalt) subsidie aanvragen. In 2022 vergoed de scholingssubsidieregeling 100% van de cursuskosten als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel, met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoe weet ik of het bedrijf waar ik werk aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel zodat ik subsidie kan aanvragen?

Je kunt dat uiteraard bij je werkgever opvragen. ECM kan het je ook vertellen, stuur gerust een mail met je vraag naar info@ecmeubel.nl.

Laat je persoonlijk adviseren

Wij helpen je graag. Klik hier voor onze servicedesk of neem contact op via onderstaande contactgegevens.