Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kunt u alles vinden?

Loopbaanadvies

Het is niet altijd even makkelijk om te weten welke kant je op wilt in je werk. Of misschien ben je daar wel over uit, maar heb je geen idee hoe je er kunt komen. ECM kan je helpen om de juiste weg uit te stippelen. 

Terug naar overzicht

We gaan graag in gesprek met jou en zo nodig ook met je leidinggevende. Zo kunnen we boven tafel krijgen op welke vlakken jij je wilt en kunt ontwikkelen en wat hiervoor nodig is. Welke opleiding kun je gaan volgen en welke ervaring kun je opdoen op de werkvloer? Waarin kan je leidinggevende jou ondersteunen en wat kun je leren van collega’s? Een adviseur van ECM denkt met je mee waar en wanneer dit nodig is. Zo kun jij het beste uit jezelf halen en je optimaal ontwikkelen als vakman of – vrouw.

Wil je in gesprek over je loopbaan? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:

Joost Verbeek
E-mail: j.verbeek@ecm.nl
Tel: 06 - 22 51 09 07

Eric Weging
E-mail: e.weging@ecm.nl
Tel: 06 - 57 257 570

Veelgestelde vragen

Kan ik een training doen om praktijkopleider in mijn bedrijf te worden.

Dat kan! ECM verzorgt jaarlijks op meerdere locaties in het land de vierdaagse training Praktijkopleider die voor 100% voor de branche gesubsidieerd wordt. Kijk op Praktijkopleider voor data, locaties en meer informatie.

Ik ben meubelmaker en wil graag werkvoorbereider worden. Wat zijn de mogelijkheden?

We helpen graag iedereen die door wil groeien in zijn werk. Dat start met een goed loopbaan gesprek over je mogelijkheden. Neem contact met een van onze adviseurs.

Voor de administratie op ons bedrijf wil ik een cursus Praktijkdiploma boekhouden gaan doen. Wat zijn de subsidiemogelijkheden.

Voor bijna alle cursussen en trainingen die voor je functie nodig zijn kan je bedrijf of jijzelf (als je de cursus zelf betaalt) subsidie aanvragen. In 2022 vergoed de scholingssubsidieregeling 100% van de cursuskosten als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel, met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoe weet ik of het bedrijf waar ik werk aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel zodat ik subsidie kan aanvragen?

Je kunt dat uiteraard bij je werkgever opvragen. ECM kan het je ook vertellen, stuur gerust een mail met je vraag naar info@ecmeubel.nl.

Laat je persoonlijk adviseren

Wij helpen je graag. Klik hier voor onze servicedesk of neem contact op via onderstaande contactgegevens.