Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

ECM staat weer op de onderwijsbeurzen met MEUBELMAKERWORDEN.NL

6 september 2022

Voor bedrijven

Het nieuwe schooljaar in het voortgezet onderwijs is weer begonnen. De jongens en meiden die aan het eind daarvan examen doen staan dan voor de keuze: wat wordt mijn vervolgopleiding? Om deze jongeren en hun ouders te helpen met deze moeilijke keuze zijn er de Onderwijsbeurzen. Hier staan werkgevers én opleiders met een stand om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Ook dit jaar staat ECM met de campagne meubelmakerworden.nl op de beurzen in Veldhoven én Zwolle. Wat in 2018 begon met een pilot in Utrecht, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste en succesvolle beursdeelname. De stand van meubemakerworden.nl was in 2021 zelfs de drukstbezochte stand. En officieus misschien wel de beste 😊! Een mooi succes, waarbij de grote betrokkenheid van bedrijven en opleiders op onze beursstand superbelangrijk is! Waarom de beurs zo succesvol is? We doen aan duidelijke beeldvorming van het vak en de jongeren gaan ook daadwerkelijk aan de slag op onze stand.

Kom gerust zelfs eens kijken in Veldhoven op 30 september en 1 oktober of in Zwolle op 7 of 8 oktober. Toegangskaarten zijn gratis te verkrijgen via de website van de onderwijsbeurs:

Veldhoven: www.onderwijsbeurszuid.nl
Zwolle: www.onderwijsbeurs.nl

In 2023 staan we ook weer in Utrecht én Rotterdam op de Onderwijsbeurzen. Meedoen of meer informatie? Neem dan gerust contact op met Gaby Ockeloen, projectleider instroombevordering.  

 

Delen

Terug naar overzicht