Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Inspirerende Vakkanjers: primeur Magazine op Onderwijsbeurs!

14 september 2023

Nieuws

Op de onderwijsbeurs op 29 en 30 september in Veldhoven is de primeur van het magazine Vakkanjers. In dit magazine laten een aantal jonge vakkanjers in opleiding zien wat een mooie meubels ze maken.

Gaby Ockeloen, projectleider instroombevordering bij ECM: "Het magazine Vakkanjers dat we uitdelen is een geweldige aanvulling om toekomstige vakkanjers tijdens of na de beurs over de streep te trekken. Want de jonge bezoekers vragen regelmatig wat ze nou allemaal kunnen na een opleiding. Dat is precies wat de studenten in het Magazine laten zien; als je daar niet enthousiast van wordt!  

Op onze totaal vernieuwde stand van meubelmakerworden.nl willen we jongeren die voor een beroepskeuze staan zoveel mogelijk van het vak laten zien. Net als vorige keer kunnen de jonge bezoekers een krukje maken. Nieuw is dat ze dit nu op drie verschillende manieren kunnen afwerken: met HPL, gestoffeerd of afgewerkt met het duurzame Solid surface materiaal. En naast het krukje dat ze mogen meenemen geeft het magazine Vakkanjers een gaaf beeld van wat er kan tijdens de opleiding. Daar doen we het voor!” 

Je bent van harte welkom op de beurs en neem dan het inspirerende “Vakkanjers” mee!

De data van de beurzen in 2023 zijn:

Veldhoven: 29 en 30 september 2023
Zwolle: 6 en 7 oktober 2023
Utrecht: 24 en 25 november 2023
Rotterdam: 8 en 9 december 2023

 

Delen

Terug naar overzicht