Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Inspirerende Vakkanjers: primeur Magazine op Onderwijsbeurs!

16 november 2023

Nieuws

Op de eerste onderwijsbeurs van 2023 in Veldhoven was de primeur van het magazine Vakkanjers. In dit magazine laten een aantal jonge vakkanjers in opleiding zien wat een mooie meubels ze maken en vertellen ze waarom ze hun opleiding zo mooi vinden.

Gaby Ockeloen, projectleider instroombevordering bij ECM: "Het magazine Vakkanjers dat we uitdelen is een geweldige aanvulling om toekomstige vakkanjers tijdens of na de beurs over de streep te trekken. Want de jonge bezoekers vragen regelmatig wat ze nou allemaal kunnen na een opleiding. Dat is precies wat de studenten in het Magazine laten zien; als je daar niet enthousiast van wordt!  Door het succes van het magazine hebben we al besloten in 2024 een nieuwe uitgave te maken."

Op onze voor 2023 totaal vernieuwde stand van meubelmakerworden.nl hebben we jongeren die voor een beroepskeuze staan zoveel mogelijk van het vak laten zien. De jonge bezoekers kunnen in onze beursstand een krukje maken. Nieuw is dat ze dit nu op drie verschillende manieren kunnen afwerken: met HPL, gestoffeerd of afgewerkt met het duurzame Solid surface materiaal. En naast het krukje dat ze mogen meenemen geeft het magazine Vakkanjers een gaaf beeld van wat er kan tijdens de opleiding. Daar doen we het voor!” 

De vier beurzen in het najaar van 2023 waren uiterst succesvol. We waren achtereenvolgens in Veldhoven, Zwolle, Utrecht en Rotterdam. 

De eerstvolgende beurs in 2024 is al gepland: 27 en 28 september in Veldhoven. Je bent dan weer van harte welkom! Ook zal er dan een nieuwe uitgave van het magazine Vakkanjers gepresenteerd worden! 

Delen

Terug naar overzicht