Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kunt u alles vinden?

Voorjaarsbijeenkomsten praktijkopleiders succesvol afgesloten bij Finitouch in Amersfoort.

13 april 2023

Voor bedrijven

Voor praktijkopleiders

Donderdag 6 april jl. was de laatste bijeenkomst voor praktijkopleiders van dit voorjaar. Het was ook de tweede keer dat de organisatie in handen was van drie scholen tegelijk: het Technova College, ROC Aventus én het ROC van Twente.

Deze scholen laten zo zien dat samenwerking in het onderwijs mogelijk én succesvol kan zijn. Locatie van de bijeenkomst was dit keer niet bij een school maar bij een bedrijf. De praktijkopleiders werden welkom geheten door Ron Krijnen, directeur van Finitouch Interieurbouw in Amersfoort. 

In een van de sfeervolle en inspirerende ruimtes van Finitouch werden de praktijkopleiders met een quiz getest op hun kennis van Learnbeat, ontstonden er mooie discussies en werd er voorlichting gegeven over hoe de voortgang van leerlingen bewaakt kan worden. Ron Krijnen vertelde uitgebreid over hoe Finitouch omgaat met duurzaamheid en gaf aansluitend een rondleiding door zijn bedrijf. Na afsluiting van het programma is er nog lang nagepraat onder het genot van een heerlijk buffet.  

Ron Krijnen: heel erg bedankt dat je gastheer wilde zijn bij deze bijeenkomst!     

Heb je ook interesse om een praktijkopleidersbijeenkomst op locatie bij jouw organisatie te houden? Neem dan contact op met Gaby Ockeloen: g.ockeloen@ecm.nl

Delen

Terug naar overzicht