Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kunt u alles vinden?

Incompany cursussen

De meeste trainingen en cursussen van ECM-Academy kunnen ook incompany gevolgd worden. Dit wil zeggen: bij jouw bedrijf op de werkvloer, voor meerdere medewerkers tegelijk. Je kunt zelf beslissen welke medewerkers aan de cursus deelnemen. Is er binnen het eigen bedrijf niet genoeg ruimte, dan kan de cursus ook op een externe locatie in de buurt worden gegeven.

Terug naar overzicht

Aantal deelnemers

Voor de incompany trainingen geldt een minimumaantal deelnemers, maar een kleiner aantal is in sommige gevallen ook mogelijk. We passen dan de offerte hierop aan. Zijn er echt te weinig werknemers die een cursus willen volgen, dan is het ook mogelijk de training in combinatie met een ander bedrijf te doen. Op het aanmeldingsformulier kun je zien welke incompany trainingen mogelijk zijn en wat het minimumaantal deelnemers is.

De voordelen op een rij
  • Geen extra reistijd en reiskosten, omdat de cursus binnen het eigen bedrijf gegeven wordt.
  • Medewerkers volgen gelijktijdig dezelfde cursus, de kennis en vaardigheden komen daardoor breed in de organisatie beschikbaar.
  • Mogelijkheid om een training deels aan te passen, of geheel op maat te laten ontwikkelen (indien deze training ook voor andere bedrijven toepasbaar kan zijn).
  • Iedere deelnemer van de training komt in 2023 in aanmerking voor 100% subsidie op de cursuskosten. (Reis- en verletkosten zijn wel voor rekening van het bedrijf.)

Aanmeldingsformulier ECM-Academy incompany

Veelgestelde vragen

Kan ik als bedrijf subsidie voor cursussen en trainingen aanvragen?

Als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel en de cursus of training gericht is op de (toekomstige) functie van de werknemer kan er subsidie aangevraagd worden. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen voor een gevolgde training?

Met de ECM-scholingssubsidieregeling is het in 2022 mogelijk om 100% van de cursuskosten vergoed te krijgen met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Kijk voor de voorwaarden op www.ecm.nl/voor-bedrijven/subsidies/scholingssubsidie/.

Welke cursussen kan ik via ECM volgen?

ECM heeft met de ECM-Academy een aantal trainingen op de agenda staan speciaal voor de meubelindustrie en interieurbouw met 100% branchesubsidie. Meer informatie hierover vind u op www.ecm.nl/voor-bedrijven/cursussen--opleidingen/ecm-academy/.

Krijg ik subsidie voor een training functioneringsgesprekken?

Voor een training functioneringsgesprekken kun je gebruik maken van de ECM-scholingssubsidieregeling. ECM heeft zelf ook een methode die bedrijven helpt bij het invoeren van functionerings- en/of beoordelingsgesprekken. Meer informatie hierover vind je op www.ecm.nl/voor-bedrijven/duurzame-inzetbaarheid/functioneringsgesprekken/

ECM helpt je verder

ECM is hėt centrum in Nederland voor leren, werken
en groeien in de meubelindustrie en interieurbouw.

Meer informatie

1760
Certificaten afgegeven
100
van de mbo-scholen gebruikt onze leermiddelen
1800
Bedrijven kunnen op ons rekenen