Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kunt u alles vinden?

Functionerings-gesprekken

Het voeren van functioneringsgesprekken is belangrijk, zowel voor werkgevers als voor werknemers. Maar hoe pak je dit nu eigenlijk aan? Hoe voer je een effectief functioneringsgesprek en hoe kun je goede afspraken maken?

Terug naar overzicht

ECM laat je kennis maken met alle "ins & outs" van het functioneringsgesprek. De gesprekken maken onderdeel uit van een tweejarige cyclus met daarin een functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek en periodiek voortgangsoverleg. We bieden begeleiding bij het invoeren van functioneringsgesprekken en betrekken hierbij ook de medewerkers. De ontwikkelde methode is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en wordt kosteloos aan de branche aangeboden.

Download hier het informatieleaflet functioneringsgesprekken.

Heb je interesse in de invoering van functioneringsgesprekken binnen je bedrijf? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Kan ik als bedrijf subsidie voor cursussen en trainingen aanvragen?

Als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel en de cursus of training gericht is op de (toekomstige) functie van de werknemer kan er subsidie aangevraagd worden. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen voor een gevolgde training?

Met de ECM-scholingssubsidieregeling is het in 2022 mogelijk om 100% van de cursuskosten vergoed te krijgen met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Kijk voor de voorwaarden op www.ecm.nl/voor-bedrijven/subsidies/scholingssubsidie/.

Welke cursussen kan ik via ECM volgen?

ECM heeft met de ECM-Academy een aantal trainingen op de agenda staan speciaal voor de meubelindustrie en interieurbouw met 100% branchesubsidie. Meer informatie hierover vind u op www.ecm.nl/voor-bedrijven/cursussen--opleidingen/ecm-academy/.

Krijg ik subsidie voor een training functioneringsgesprekken?

Voor een training functioneringsgesprekken kun je gebruik maken van de ECM-scholingssubsidieregeling. ECM heeft zelf ook een methode die bedrijven helpt bij het invoeren van functionerings- en/of beoordelingsgesprekken. Meer informatie hierover vind je op www.ecm.nl/voor-bedrijven/duurzame-inzetbaarheid/functioneringsgesprekken/

Laat je persoonlijk adviseren

Wij helpen je graag. Klik hier voor onze servicedesk of neem contact op via onderstaande contactgegevens.