Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kunt u alles vinden?

ECM-Academy online

Het volgen van een onlinecursus is een laagdrempelige manier om nieuwe kennis op te doen. Je kunt direct aan de slag en studeert op de momenten dat het jou uitkomt.

Terug naar overzicht

Bij ECM-Academy online kun je nu al kiezen uit meer dan 1000 verschillende cursussen en video's, e-books, leerlijnen, testen, podcasts en audio-boeken. Er zit dus altijd een cursus bij die jij interessant vindt en waarmee je de kennis op kunt doen die je nodig hebt om te groeien in je vak.

Is het bedrijf waar jij werkt aangesloten bij het Sociaal Fonds Meubel? Dan kun je als medewerker gratis gebruik maken van de cursussen van ECM-Academy online. Meld je vandaag nog aan en studeer op de momenten dat het jou uitkomt!

Ga naar ECM-Academy online

Een menukaart online cursussen speciaal aangepast voor jouw bedrijf

De Online-academy telt inmiddels meer dan 1.000 cursussen voor medewerkers uit de branche. 

Echter, elk bedrijf kent unieke behoeften op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Is er bijvoorbeeld meer 'computervaardigheid' gewenst of kan er op het gebied van 'communicatie' iets verbeterd worden? Of wil het bedrijf juist meer aandacht aan 'gezondheid' besteden?

ECM helpt jouw bedrijf graag verder om de behoeften uiteen te zetten en op maat gemaakte '𝗺𝗲𝗻𝘂𝗸𝗮𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻' samen te stellen met cursussen die relevant zijn voor jouw medewerkers:
- We plaatsen er een bedrijfsspecifieke tekst en logo van het bedrijf op
- Overzichtelijk aanbod van de cursussen verdeeld per categorie

De ervaring leert dat medewerkers op deze manier sneller een online cursus zullen selecteren en ook echt gaan volgen.

Meer informatie over een menukaart speciaal voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs.

Download een voorbeeld menukaart

Veelgestelde vragen

Kan ik als bedrijf subsidie voor cursussen en trainingen aanvragen?

Als het bedrijf aangesloten is bij het Sociaal Fonds Meubel en de cursus of training gericht is op de (toekomstige) functie van de werknemer kan er subsidie aangevraagd worden. Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen voor een gevolgde training?

Met de ECM-scholingssubsidieregeling is het in 2022 mogelijk om 100% van de cursuskosten vergoed te krijgen met een maximum van € 1.000 per werknemer per jaar. Kijk voor de voorwaarden op www.ecm.nl/voor-bedrijven/subsidies/scholingssubsidie/.

Welke cursussen kan ik via ECM volgen?

ECM heeft met de ECM-Academy een aantal trainingen op de agenda staan speciaal voor de meubelindustrie en interieurbouw met 100% branchesubsidie. Meer informatie hierover vind u op www.ecm.nl/voor-bedrijven/cursussen--opleidingen/ecm-academy/.

Krijg ik subsidie voor een training functioneringsgesprekken?

Voor een training functioneringsgesprekken kun je gebruik maken van de ECM-scholingssubsidieregeling. ECM heeft zelf ook een methode die bedrijven helpt bij het invoeren van functionerings- en/of beoordelingsgesprekken. Meer informatie hierover vind je op www.ecm.nl/voor-bedrijven/duurzame-inzetbaarheid/functioneringsgesprekken/

ECM helpt je verder

ECM is hėt centrum in Nederland voor leren, werken
en groeien in de meubelindustrie en interieurbouw.

Meer informatie

1760
Certificaten afgegeven
100
van de mbo-scholen gebruikt onze leermiddelen
1800
Bedrijven kunnen op ons rekenen